(Poistunut julkaisusta)

Laskentapäällikkö, Bigs Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Bigs Oy tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä koko yrityksen laskentapäälliköksi alati kasvavassa organisaatiossa! Tässä positiossa pääset vastaamaan vastuullisista laskennan projektikokonaisuuksista osana sitoutunutta tiimiä ja työskentelemään mielenkiintoisten rakennusprojektien kanssa. Tarjolla on paljon vastuuta ja ammattitaidon kehittämistä. Paikka täytetään mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa nyt!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Laskentapäällikköä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Bigs Oy.
TYÖNKUVA
Laskentapäällikön pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu urakkalaskenta yrityksen linjasaneerauksiin, työmaiden tarvoitearvioiden laadintaa ja osallistumista itse urakkaneuvotteluihin sekä yhteydenpito projektien sidosryhmiin, kuten urakoitsijoihin. Bigs Oy:llä työskentely on itsenäistä, vastuullista ja joustavaa. Voimakkaassa kasvussa oleva, urakehitykseen panostava yhtiö tarjoaa uransa alkuvaiheessa olevalle laskennan taitajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden. Kokeneiden kollegoiden ympäröimänä tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus ottaa vastuu koko yhtiön laskennasta. Joustava kulttuuri ja keskinäinen luottamus tarjoavat mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Urakkalaskentaa linjasaneerauksiin
* Työmaiden tavoitearvioiden laadintaa
* Osallistuminen urakkaneuvotteluihin
* Asiakasrajapinnassa toimimista


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä vastaamaan koko yrityksen laskennasta kattavan perehdytyksen ja tuen myötä. Asiakasyrityksemme kasvaa nopeasti ja samalla myös hankkeiden koot kasvavat - luvassa on siis mielenkiintoisia projekteja!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä menestyminen edellyttää taustaa rakennusalalta ja soveltuvaa teknillistä, esimerkiksi rakennus- tai laskentainsinöörin tutkintoa. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta laskennan työtehtävistä tai kokemusta korjausrakennusalalta ja linjasaneerauksesta. Vastuulliset ja haastavat työtehtävät edellyttävät tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Laskentapäällikön työ vaatii myös hyviä tiimi- ja ihmissuhdetaitoja, sillä valittu henkilö työskentelee tiiviisti yhtiön johdon sekä asiakkaiden kanssa. Painotamme kiinnostusta ja halua työskennellä numeroiden parissa, mutta myös käytännön kokemusta rakennustyömaalta. Tärkeintä meille on kuitenkin intohimo ja motivaatio kehittää omaa ammattitaitoa!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva teknillinen koulutus (esim. Rakennusinsinööri tai Laskentainsinööri)
* Kokemusta vastaavista linja- ja korjausrakentamishankkeiden laskennasta
* Käytännön työkokemusta rakennusalalta (esim. Työnjohtajana)
* Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta sekä joustavuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen
* Hyvä Excel-osaaminen
* Ajokortti ja oma auto
* Sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta tarjouslaskentaohjelmistoista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Koskelontie 14 C 21, 02920 ESPOO sekä työmaat PK-seudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Bigs Oy Bigs Oy on vuonna 2010 perustettu, nopeasti kasvava rakennusyhtiö. Heidän työntekijöillään on vuosien kokemus niin uudisrakentamisesta, vanhojen rakennusten saneeraamisesta kuin rakennustöiden johtamisestakin. Heidän kattavan saneerauskokemuksensa myötä ydintoiminta on keskittynyt putkiremontteihin ja linjasaneerauksiin purku-, asbesti- ja yleistöineen. Bigs Oy toteuttaa putkiremontit ja linjasaneeraukset taloyhtiöissä koko pääkaupunkiseudulla aina Helsingistä Espooseen ja Vantaalle.