(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri/kustannuslaskija Helsinkiin
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Tykkäät pyöritellä numeroita ja tulet toimeen tietokoneiden kanssa? Urakkalaskenta on tuttua ja Excelin käyttö luonnistuu kuin vettä vaan? Jos kuvaus osuu Sinuun, niin lue juttu loppuun ja hae paikkaa.

Laskentainsinööriharjoittelijana pääset perehtymään rakennusalaan osallistumalla monipuolisesti toimistolla tapahtuviin tehtäviin. Tulet avustamaan laskennan tehtävissä kuten määrälaskennassa, tarjouspyynnöissä ja niiden vertailuissa sekä hinnoittelussa. Työkaluina käytetään mm. Exceliä ja muita Office-ohjelmia sekä alalla yleisesti käytössä olevia muita ohjelmia. Pääset työskentelemään yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa, jotka perehdyttävät sinut tehtäviin. Lisäksi työnkuvaa on mahdollisuus kehittää oman osaamisen kasvaessa.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Soveltuva rakennusalan koulutus (rakennusmestari tai -insinööri AMK/DI).

- Aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta.

- Oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

- Sujuvia IT-taitoja ja piirustusten lukutaitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuus kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin tilanteestasi riippuen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

 

Haku on helppoa. Lähetä CV tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Haku päättyy 30.10.2018.

Värväämön kautta pääset kiinni myös hiljaisina oleviin hakuihin, joita ei ilmoiteta julkisesti. Meillä on laaja rakennusalan verkosto ja asiakkaat kyselevät jatkuvasti osaajia eri toimihenkilötehtäviin. Vuoden sisällä kauttamme on saanut uuden työn jo yli 70 toimihenkilöä (työnjohtajia, vastaavia mestareita, projekti- ja laskentainsinöörejä jne). Mikäli kiinnostuit, soita meille, kerromme piilohauista ja avoimista tehtävistä mielellämme lisää.