Laskentainsinööri
Oy Labcor Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Meillä on töitä sinulle, itsenäinen ja teräksinen

LASKENTAINSINÖÖRI!

Teräsrakentaminen on vahvuutesi? Olet oma-aloitteinen ja pystyt tekemään itsenäistä työtä? Osaat myydä ja vastata kyselyihin? Kykenet talousvastuuseen? Luvut ovat hallussa?

Labcor on vakaa ja arvostettu teräsrakentaja. Osaamistamme löytyy ympäri Suomen, mm. Tampereen yliopistollisesta sairaalasta sekä teollisuudesta. Toimistomme ja työpaikkasi sijaitsee Ikaalisten tehtaan yhteydessä, mutta kierrät myös nykyisten ja tulevien asiakkaiden parissa. Tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen. Olet nähnyt ja kokenut erilaisia tilanteita työelämässä, ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon.

Vastaat kyselyihin myös englanniksi, hinnoittelet, teet tarjouksia, dokumentoit ja aikataulutat projekteja. Olet yhteydessä asiakkaaseen ennen ja jälkeen kaupan, laskutat ja valvot jämäkästi, että hommat tulevat tehdyiksi kaikin puolin sovitusti, alihankkijoita myöten.

Excel ja Word ovat sinulle ennestään tuttuja työkaluja. Osaat tulkita rakennuspiirustuksia ja ymmärrät rakentamista, joten olet koulutukseltasi todennäköisesti insinööri. Kokemusta enemmän haluamme sinulta ymmärrystä ja asennetta.

Ota yhteyttä nopeasti. Palkkausmallisi tulee koostumaan peruspalkasta + tulokseen liittyvistä bonuksista. Voit pian päästä hyville ansioille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot