(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TALONRAKENTAMISEEN

LASKENTAINSINÖÖRI

OULUN ALUEELLE

Laskentainsinöörinä työskentelet asunto- ja toimitilahankkeiden kustannus- ja määrälaskennan sekä hinnoittelun parissa ja teet tiivistä yhteistyötä hankekehityksen, tuotannon ja hankinnan kanssa. Haet aktiivisesti markkinoilta ajantasaista kustannustietoutta rakennushankkeidemme kustannustavoitteiden määrittelyn tueksi.

Etsimällämme henkilöllä on vankkaa kokemusta laskentatehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen talonrakennushankkeiden työmaatehtävistä, sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus.

Hallitset laskentaan liittyvät järjestelmät. Suunnitelmallisella ja tarkalla työskentelyotteellasi takaat kilpailukykyiset tarjoukset. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  Kokemus tietomalliosaamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Jani Uutela, puh. 050 453 1294

HAE TEHTÄVÄÄN 22.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.