(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri
Pellopuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme palvelukseemme uuteen tehtävään Pelloon

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu tarjouslaskenta ja sen kehittäminen hirsirakentamiseen liittyen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin ja suunnittelun kanssa.

Sinulla on käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä, rakentamisesta, rakennusmateriaaleista ja niiden hankinnasta. Kokemus hirsirakenteista katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, asiakaspalveluhenkistä otetta sekä kykyä arvioida paras tapa toteuttaa laskettavat kohteet. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen, rakennus- tai puuteollisuusala tms.) ja sujuva englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, kehittyvän yrityksen avun, työkavereiden aktiivisen tuen ja työkokemuksesi mukaisen palkan toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Toimipiste sijaitsee Pellopuun talotehtaan yhteydessä luonnonkauniilla paikalla aivan Tornionjoen varrella. Lapin luonto ja hyvät virkistys- ja kalastusmahdollisuudet ovat käytössäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pellopuun toimitusjohtaja Mikko Mannila, p. 040 300 0245 (to 20.6. klo 9-16 ja ma 24.6. klo 9-16) ja Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 27.6.2019 osoitteessa www.personnel.fi.