(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme laskentainsinööriä Tampereelle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: toimivaa infrastruktuuria, liikenneverkkoa ja vesilaitoksia, viihtyisiä koteja ja asuinalueita sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Lahden eteläisen kehätien teknisesti vaativinta osuutta yhdessä Pöyry Finland Oy:n kanssa. Lyhyelle, mutta merkittävälle, pätkälle mahtuu muun muassa kolme eritasoliittymää, kaksi maantietunnelia ja useita siltakohteita.

Mitä pääset tekemään?

Laskentainsinöörinä osallistut erilaisten infrahankkeiden tarjoustoimintaan ja teet tietomalliavusteista määrälaskentaa. Perehdyt syvällisesti tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin. Laadit ennakkotarjouspyyntöjä ja vertailet sekä analysoit tarjouksia. Varmistat laskettujen tuotantokustannusten oikeellisuuden ja sisällön. Keräät ja ylläpidät kustannustietoutta ja riskirekisteriä.

Lisäksi, tarjoat projekteille tukea tietomallien kanssa ja edistät tietomallinnuksen käyttöä osana kehitystiimiä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tyypillisesti lasket itsenäisesti yhtä urakkatarjousta kerrallaan, mutta tilanteesta ja hankkeen koosta riippuen voit työskennellä yhdessä myös muun laskentatiimin kanssa. Teet yhteistyötä myös muiden yksiköiden, kuten hankinnan, kanssa. Hyödynnät erilaisia työkaluja, kuten Bluebeamia, tietomalleja (BIM) ja Exceliä. Saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen. Aiemman laskennan kokemuksen puute ei ole ongelma, sillä olemme valmiit kouluttamaan sinut tehtävään. Laskijana pystyt kasvattamaan syvällisen liiketoimintaymmärryksen ja saat hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiselle.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta infrarakentamisen parista
  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, DI tai muu maanmittausalan tutkinto)
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (maarakennusalalla käytettävien yleisimpien mittausohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi)
  • kykyä ja halua kehittää toimintaa sekä kokeilla myös uutta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Työskentelet ensisijaisesti Tampereella, mutta toivomme sinun voivan tarvittaessa matkustaa myös eri puolille Suomea.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.7.2018 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Lisätietoja saat arkisin 9.-20.7. välillä laskentainsinööri Heikki Lehkoselta, p. 050 437 0648, heikki.lehkonen@skanska.fi ja 23.-27. välillä aluejohtaja Markus Lipsaselta, p. 0400 159 038, markus.lipsanen@skanska.fi.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: engineer, civil construction, building, cost estimation, estimator, pricing