(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri, Varsinaisbitumi Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
Varsinaisbitumi Oy etsii joukkoonsa Laskentainsinööriä vakituiseen ja pitkäaikaiseen tehtävään Vantaan toimipisteeseen. Tutustu tehtävään ja hae paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
KUVAUS
"Varsinaisbitumi Oy on kattotöiden vankka toteuttaja. Olemme erikoistuneet etenkin huopa- eli bitumikattoisten kattotyyppien asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Vuosien varrella olemme toimineet lukuisissa erilaisissa kohteissa. Teemme niin kerrostalojen, liikehuoneistojen kuin teollisuushallien kattotyöt monipuolisesti tarpeen mukaan. Varsinaisbitumi Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti joka vuosi jo vuodesta 2011 lähtien. Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä rennossa, mutta osaavassa porukassa!"
TYÖNKUVA
Tässä roolissa pääasiallisia työtehtäviäsi ovat tarjouslaskenta ja urakkalaskenta sekä niihin liittyvät tehtävät. Työnkuva pitää sisällään myös jonkin verran laskentaan liittyvien mittausten suorittamista kohteissa, massoittelua sekä yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten tavarantoimittajiin. Toivomme sinulta kiinnostusta myynnillistä insinööriroolia kohtaan. Saat käyttöösi laadukkaat työvälineet ja sinut perehdytetään tehtäviin aloituksen yhteydessä. Viihtymisen tehtävässä takaa nuorekas ja rento työyhteisö.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusinsinöörin koulutus (AMK tai DI)
* Teknistä ymmärrystä talonrakennuspuolesta
* Hyvät Microsoft Office -taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on alan työkokemusta laskentatehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Kesällä 2020
* Työn kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tämän rekrytointiprosessin hoitaa Academic Work asiakkaansa Varsinaisbitumi Oy:n puolesta ja kaikki kysymyksen työhön liittyen pyydetään osoittamaan Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Varsinaisbitumista täältä.