Laskentainsinööri/ Tarjouslaskija
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

LTU on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla. LTU etsii nyt kasvavaan organisaatioonsa motivoitunutta TARJOUSLASKIJAA / LASKENTAINSINÖÖRIÄ urakkalaskentayksikköön. Vastuualueinaan määrä- ja tarjouslaskenta, kommunikointi työnjohtajan ja rakennusliikkeen välillä sekä omien asiakkuuksien hallinta.


Odotamme sinulta halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi ja tuoda työyhteisöömme oman positiivisen panoksesi. 

Toivomme sinun olevan tarkka työssäsi sekä ymmärtävän asiakaspalvelun merkityksen. Olet luonteeltasi periksiantamaton etkä luovuta helposti. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta tiimissä työskentely onnistuu sinulta tarvittaessa. 

Työkokemuksesi ja koulutustaustasi eivät ole kiveen hakattuja, vaan asenteesi ja halusi kehittyä ratkaisevat. Olet sitten kokenut konkari tai vasta alalle tullut niin koulutamme sinut tuleviin työtehtäviisi. 

Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hallitset tietokoneohjelmistojen käytön. Eduksi katsotaan kokemus CAD - ja MS Office - ohjelmistojen käytöstä.

Tarjoamme sinulle avoimen työilmapiirin hyvien työkavereiden kera, itsenäisen työnkuvan ja tarvittaessa esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle palkan lisäksi nykyaikaiset rakennusalan ohjelmistot sekä erinomaiset puitteet työn tekemiseen. Arvostamme työpanostasi ja toimit tärkeänä linkkinä rakennusliikkeiden ja LTU:n organisaation välillä.

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 tai sähköpostitse kati@poolia.fi.

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

LTU – pintaa syvemmin

Olemme Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla. Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Palkittuna alan edelläkävijänä ja asiakkaidemme vahvana kumppanina kehitämme jatkuvasti uusia, tehokkaampia toimintamalleja. Myös tulevaisuudessa asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen.

siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550013
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa