(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri / tarjouslaskija
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme rakennusalalla toimivalle asiakkaallemme

LASKENTAINSINÖÖRIÄ / TARJOUSLASKIJAA

vakinaiseen työsuhteeseen. Asiakasyritys on saneerausrakentamisessa toimiva vakavarainen ja hyvämaineinen kotimainen rakennusliike. He tarjoavat sinulle vakituisen työpaikan ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi saat hyvät puitteet työssäsi onnistumiseen ja ympärillesi ammattimaisen ja joustavan organisaation taustatuen. Asemapaikkasi sijaitsee Hyvinkäällä.

Odotamme sinulta:

- rakennusalan tutkintoa (AMK) 
- aiempaa tarjouslaskennan kokemusta isommista saneerauskohteista 
- mielellään työmaakokemusta muutamalta vuodelta 
- itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta

Soita ja kysy lisää, tai lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.