(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme rakennusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme Tampereelle

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Etsimämme henkilö omaa kokemusta rakennushankkeen määrä- ja kustannuslaskennasta, on asenteeltaan tavoitteellinen ja pyrkii jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Työtehtävät koostuvat asuntohankkeiden ja urakkakohteiden kustannuslaskennasta ja -suunnittelusta yhteistyössä työpäällikön ja hankekehityspäällikön kanssa.

Oikea hakija hahmottaa rakennussuunnitelmien toteutuskelpoisuuden ja kustannustehokkuuden ominaisuuksia laajasti ja omaa sopivan koulutuksen suhteessa tehtävien haastavuuteen.
Eduksi haussa katsotaan runsas kokemus vastaavista tehtävistä, kuten tuotannonohjaus- ja kustannuslaskentatoiminnasta. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on oikea koulutus, asenne ja muutama vuosi kokemusta samantyylisistä tehtävistä – vuosikymmenen osaamista ei edellytetä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Laskentainsinööri Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, 0207 414 852, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.