(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TALONRAKENTAMISEEN

LASKENTAINSINÖÖRI

KUOPION, JOENSUUN JA LAPPEENRANNAN ALUEELLE

Talonrakennus Savo-Karjala on tiivis ja avoin työyhteisö, joka koostuu motivoituneista moniosaajista. Nuorekas ja innovatiivinen nelihenkinen laskentatiimimme työskentelee koko yksikkömme alueella kaupunkien rajat ylittäen. Yksikkömme käsialaa ovat erilaiset talonrakentamisen kohteet vaihtelevin toteutusmuodoin. Olemme rakentamassa esimerkiksi Mansikkalan puukoulua Imatralla ja Kuntolaaksoa Kuopiossa. 

Laskentainsinöörinä työskentelet rakennuskohteiden kustannus- ja määrälaskennan sekä hinnoittelun, ja teet tiivistä yhteistyötä hankekehityksen, tuotannon ja hankinnan kanssa. Haet aktiivisesti markkinoilta ajantasaista kustannustietoutta rakennushankkeidemme kustannustavoitteiden määrittelyn tueksi.

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta laskentatehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen talonrakennushankkeiden työmaatehtävistä, sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus.

Hallitset laskentaan liittyvät järjestelmät. Suunnitelmallisella ja tarkalla työskentelyotteellasi takaat kilpailukykyiset tarjoukset. Kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää, ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Olli Vahvaselkä, puh. 050 595 4470 ja laskentapäällikkö Matti Kauppinen, puh. 040 357 0914

HAE TEHTÄVÄÄN 28.4.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.