(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri talonrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme talonrakentamiseen Ouluun

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Työskentelet asunto- ja toimitilarakennuskohteiden urakkalaskennan parissa, ja teet tiivistä yhteistyötä hankekehityksen, tuotannon ja hankinnan kanssa. Haet aktiivisesti markkinoilta ajantasaista kustannustietoutta rakennushankkeidemme kustannustavoitteiden määrittelyn tueksi.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Sinulla on jo aiempaa kokemusta urakkalaskennan parista, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti päivittäisessä työssä. Haluat oppia aktiivisesti uutta, ja kehittää toimintatapojamme. Hallitset laskentaan liittyvät järjestelmät, ja suunnitelmallisella ja tarkalla työskentelyotteellasi takaat kilpailukykyiset tarjoukset. Olet oma-aloitteinen, ja työskentely sujuu sinulta niin itsenäisesti, kuin tiimissä yhdessä tehden. Sinulla on myös rakennusalan AMK-koulutus, esimerkiksi rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto. Eduksi katsomme tietomalliosaamisen.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Jani Uutelaan puh. 050 453 1294.

Hae tehtävään 3.3.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!