(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri, suorarekrytointi HAKA-PKS
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HAKA PKS:lle LASKENTA-JA HANKINTAINSINÖÖRIÄ Espooseen!

Yritysesittely

Haka PKS on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yrityksen toimihenkilöillä on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. Yrityksellä on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Saarenmaalla. Yritys on keskittynyt haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä erikoistunut metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

Tehtävän kuvaus

Laskenta- ja hankinta-asiantuntijana toimit osana asiakkaamme hankinta- ja laskentatoimea. Tehtävässä vastaat mm. asiakasyrityksille tehtävästä kustannus- ja tarjouslaskennasta, kausisopimusten laadinnasta, aliurakkasopimuksien laadinnasta, hinnoittelusta ja massalaskennasta. Työskentelet merkittävänä osana hankinnan kehitystä, seuraat aktiivisesti alan kehitystrendejä ja pystyt innovoimaan uusia toimintatapoja. Vastuullesi kuuluu kokonaisvaltainen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Hakijan profiili

Sinulla on monipuolinen ymmärrys ja kokemus hankinnasta-ja laskennasta sekä kiinnostus liiketoiminnan strategian kehittämiseen. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle sopivaa koulutusta esim. rakennusalan insinööri tai teknikko. Työskentelet luontevasti suullisesti ja kirjallisesti suomen- ja englannin kielellä. Muu kielitaito, mm. eesti katsotaan eduksi. Tavoitteellisuus ja kehityshakuisuus ovat työssä menestymisen edellytys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työpaikan miellyttävässä ja motivoivassa työilmapiirissä. Pääset kehittämään yrityksen toimintaa, ja saat uusia vastuualueita osaamistasosi mukaisesti. Yritys on valmis räätälöimään työnkuvaa hakijan osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään rekisteröitymällä linkin kautta työnhakijaksi. Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. HR konsultti Laura Honkanen vastaa rekrytointiprosessista. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 09 - 16.00 puh. 0505374289.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi