Laskentainsinööri/-päällikkö (Tampere/Helsinki/Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme 

LASKENTAINSINÖÖRIÄ/-PÄÄLLIKKÖÄ  

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 


Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen, tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki- ja kehitystoiminnosta.

Laskentainsinöörinä toimit keskeisessä roolissa asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esim. määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Työskentelet ensisijaisesti Tampereen toimipisteessä, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa myös Helsingistä tai Turusta käsin. 

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan ja -ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Työsuhde on kokoaikainen, vakituinen työsuhde ja rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=559

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilökonsultti Akseli Mattila arkisin klo 8-16, p. 044 740 4506. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385601
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Taloushallinto/tilintarkastus, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Akseli Mattila (akseli.mattila (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4506
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa