Laskentainsinööri, M.R. Partners
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020
Etsimme nyt Laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme M.R. Partnersille kokoaikaiseen rooliin. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta määrälaskennan sekä tarjouspyyntöjen parissa rakennusalalla. Tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä ja oppia uutta, sillä tässä roolissa sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi kokemuksen karttuessa. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa oleva tai jo hieman aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä omaava laskentainsinööri, voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu määrälaskenta ja hinnoittelu, hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus. Rooliisi kuuluu myös tarjouspyyntöjen vastaanottaminen, kuvien ja rakennuspiirustusten vertailu sekä tarjousten laatiminen. Toimit myös asiakaspalvelijana ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin kohteisiin liittyen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kokonaisuuksien kartoittaminen työmaakäynneillä. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin kanssa ja olet päivittäin yhteydessä pääurakoitsijoihin, operatiiviseen johtoon sekä työnjohtajiin.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen
* Osaavan tiimin tuen
* Hyvät kehittymismahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Määrälaskenta ja hinnoittelu
* Hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus
* Tarjouspyyntöjen vastaanottaminen ja tarjousten laatiminen ja kuvien sekä rakennuspiirustusten vertailu
* Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen kohteisiin liittyen
* Työmaakäynnit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutus (AMK / DI)
* Rakennustekninen ymmärrys
* Työturvallisuuskortti
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Aiempi kokemus rakennusalalta, esimerkiksi linjasaneeraustyömaalta ja/tai kustannuslaskennasta sekä viron kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Rajamaankaari 19, 02970 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä M.R. Partnersin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
M.R. Partners Oy on linjasaneerauspurkuun ja asbestipurkutöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kaikki alan palvelut sisältäen suunnittelun, suojauksen, purkutyöt, jätteiden lajittelun ja poisviennin. Nopea, siisti ja ammattitaitoinen purkupalvelu on iso osa onnistunutta linjasaaneerausurakkaa. Meillä on monipuolinen kokemus tuhansien kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen purkutyöstä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370422
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo