(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri M.R. Partners Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Etsimme nyt Laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme M.R. Partnersille kokoaikaiseen rooliin. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta määrälaskennan sekä tarjouspyyntöjen parissa rakennusalalla. Tärkeintä tehtävässä on halu kehittyä ja oppia uutta, sillä tässä roolissa sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaasi kokemuksen karttuessa. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa oleva tai jo hieman aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä omaava laskentainsinööri, voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu määrälaskenta ja hinnoittelu, hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus. Rooliisi kuuluu myös tarjouspyyntöjen vastaanottaminen, kuvien ja rakennuspiirustusten vertailu sekä tarjousten laatiminen. Toimit myös asiakaspalvelijana ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin kohteisiin liittyen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu kokonaisuuksien kartoittaminen työmaakäynneillä. Työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä tiimin kanssa ja olet päivittäin yhteydessä pääurakoitsijoihin, operatiiviseen johtoon sekä työnjohtajiin.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen
* Osaavan tiimin tuen
* Hyvät kehittymismahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Määrälaskenta ja hinnoittelu
* Hankesuunnittelu sekä hankkeiden kustannusohjaus
* Tarjouspyyntöjen vastaanottaminen ja tarjousten laatiminen
ja kuvien sekä rakennuspiirustusten vertailu
* Asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen kohteisiin liittyen
* Työmaakäynnit pääkaupunkiseudun alueella

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva rakennusalan koulutus (AMK / DI)
* Rakennustekninen ymmärrys
* Työturvallisuuskortti
* Sujuva suomen kielen osaaminen


Aiempi kokemus rakennusalalta, esimerkiksi linjasaneeraustyömaalta ja/tai kustannuslaskennasta.

Etsimämme henkilö on:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Rajamaankaari 19, 02970 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä M.R. Partners Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
M.R. Partners Oy {target="_blank"} on on saneerauspurkuun ja asbestipurkutöihin erikoistunut yritys. Olemme markkinajohtaja linjasaneerausten purkutöissä pääkaupunkiseudulla ja tällä hetkellä palveluksessamme on yli 50 työntekijää. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä alaa ja tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme lähivuosien aikana.