Laskentainsinööri / Laskentapäällikkö
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme nyt Laskentainsinööriä tai Laskentapäällikköä osaksi teknistä toimistoamme. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki- ja kehitystoiminnosta.

 

Sinun roolisi

 

Olet keskeisessä roolissa Bonava Suomen asuntohankkeiden kustannusrakenteen määrittelyssä hankesuunnitteluvaiheesta alkaen. Tietomallin käytön hallinta katsotaan eduksi. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (esimerkiksi määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa, ja osallistut myös suunnittelun ja tuotekehityksen kustannusohjaukseen. Kustannuslaskijan tehtävä sijaitsee ensisijaisesti Tampereen toimipisteessämme, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa myös Helsingistä tai Turusta. 

 

Odotamme

 

Voit olla kokenut kustannuslaskennan ammattilainen tai ammattitaitosi kehittämisestä motivoitunut kustannusinsinööri, jolla on halua kehittyä alan ammattilaisten rinnalla. Tehtävä ja tehtävänimike muodostuvat osaamisesi mukaan. Olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä. Työmaakokemus katsotaan eduksi. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja joustava. Työskentelytyyliäsi kuvaavat tavoitteellisuus ja järjestelmällisyys. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä kustannuslaskennan ja -ohjauksen rautaiseksi ammattilaiseksi. Suomen kielen lisäksi hallitset englannin kielen niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Join our journey

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laskentapäällikkö Ari Tikka (ari.tikka@bonava.com, +358 104 002 504).

 

Bonava

 

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1382817
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Erika Lindholm (offre33654060.9860 (a) bonava-ab.contactrh.com)
  • Puhelin: (+358) 40 0973 444
  • Sijainti: Tampere