(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2018

Haemme Helsinkiin

Laskentainsinööriä korjausrakentamiseen

Osallistut korjausrakentamiskohteiden tarjouslaskentaan ja kustannussuunnitteluun tiiviissä yhteistyössä hankekehityksen, tuotannon ja hankinnan kanssa. Haet aktiivisesti markkinoilta ajantasaista kustannustietoutta rakennushankkeidemme kustannustavoitteiden määrittelyn tueksi.

Etsimme

Olet mahdollisesti jo saanut kokemusta työmailta ja/tai laskentatehtävistä, ja sovellat osaamistasi monipuolisesti päivittäisessä työssä. Sinulla on itsenäinen ja määrätietoinen työskentelyote ja saat asiat päätökseen. Olet tarkka, huolellinen ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja.

Sinulla on

  • sujuvat IT-taidot ja valmius omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Tiina Kallio, puh. 040 826 1090, tiina.kallio@yit.fi.

Jätä hakemuksesi 17.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.