(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri, kokoaikainen ja vakituinen, Helsinki
Studentwork Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Omaatko halua kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi laskentapuolen tehtäviin? Hoidatko eteesi saadut työtehtävät huolellisuuden ja tarkkuuden ehdoilla?  Jos vastasit kyllä, meillä on tarjota sinulle huippupaikka!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme laskentainsinööriä Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kyntensä näyttävälle tekijälle on hyvät mahdollisuudet sisäistyä asiakasyrityksellemme. 

Laskentainsinöörin työtehtävissä lasket kustannusarvioita rakennusprojekteista, johon oleellisena osana sisältyy tarjouspyyntöjen, vertailujen ja tavoitteiden tuottaminen projektien toteutukseen. Lisäksi keräät ja hyödynnät jälkilaskentatietoa toiminnan parantamiseksi. Kokemuksen karttuessa teet myös alustavia hinta-arvioita. Työskentelet läpi linjan valtakunnallisessa organisaatiossa ja jaat laskentatietoa eteenpäin.

Tehtävä sopii mainiosti henkilölle, joka on kiinnostunut rakennusalasta ja numeroista sekä on luonnostaan tarkka ja huolellinen suorittaessaan työtehtäviään. Tehtävään kuuluu jossain määrin matkustamista pääasiassa Etelä- Suomessa, joten matkustamisvalmiutta tulee olla. Rakennusalan koulutus tai muu vastaava koulutus auttaa sinua tehtävässä menestymiseen. Ennen kaikkea oikeanlainen motivaatio sekä halu kehittyä ovat avain menestykseen!

Pääasialliset tehtävät

 • Kustannusarvioiden, tarjouspyyntöjen, vertailujen ja tavoitteiden tuottaminen 
 • Jälkilaskentatiedon kerääminen ja hyödyntäminen 
 • Laskentatiedon jakaminen hanke- ja projektikehitykselle 

Odotamme sinulta

 • Kiinnostusta rakennusalaa ja laskentaa kohtaan
 • Huolellista ja tarkkaa työotetta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa AMK Insinööri/DI (esim. rakennusala)
 • Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi

Tarjoamme sinulle

 • Nuorekkaan ja kehittyvän rakennusalan asiantuntijaorganisaation
 • Itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan
 • Hyvän perehdytyksen tehtävään ja organisaatioon
 • Hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet
 • Osaavan tiimin ympärillesi

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.06.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com, 050 463 7212). Asiakasyritys kerrotaan puhelinhaastatteluvaiheessa. 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.