Laskentainsinööri Kajaaniin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2021

Kasvun myötä haemme nyt rakennusalan asiakasyrityksellemme kokenutta ja osaavaa LASKENTAINSINÖÖRIÄ laaja-alaiseen kenttään Kajaanin alueelle.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan tarjouspyynnöistä, kustannus- ja tavoitearvioista sekä ulkoisille asiakkaille että omien kohteiden osalta. Tehtäväkentässä pääset työskentelemään
eri toimialakenttien parissa aina pienemmistä saneerauskohteista eri teollisuuden aloille. Työssäsi tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä tiimien välillä
varmistaen, että eri projektit saadaan onnistuneesti käyntiin.

Odotamme sinulta

- Kokemusta vastaavista tehtävästä ja tehtäväkentästä
- Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tasoista tutkintoa
- Näkemystä talouden ja laadun merkityksestä, tarjous ja kustannuslaskentaosaamista
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä pitää monet langat käsissäsi

Tarjoamme sinulle

vakituisen työpaikan luotettavassa kasvuyrityksessä. Saat lisäksi asiantuntevan tiimin tuen työssä menestymiseen ja tehdystä työstä maksetaan kokemuksesi mukainen kiinteä kk-palkka sekä kattavat henkilöstöedut.

Oletko valmis kehittymään ammatillisesti ja etsitkö urallasi seuraava steppiä? Lähde rohkeasti mukaan viemään toimintaa seuraavalle tasolle! Lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään kuitenkin 15.6. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja voit tiedustella Kajaanin Sihdin yksiköstä:

Markus Kilpeläinen 050 444 4495 /markus.kilpelainen@sihti.fi
Paavo Haverinen 050 444 4482 / paavo.haverinen@sihti.fi

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät - tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä - päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla - Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 130 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa tuhansia työntekijöitä ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472101
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Markus Kilpeläinen (markus.kilpelainen (a) sihti.fi)
  • Puhelin: +358 504444495
  • Sijainti: Kajaani, Kajaani