(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinööri asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle

Laskentainsinööriä asuntorakentamiseen

Vastaat omaperusteisten asuntokohteiden kustannusarviolaskennasta määrälaskentoineen ja hinnoitteluineen. Toimit laskentaprosessin aikana yhteistyössä rakennuttamisen, tuotannon ja hankinnan kanssa ja tuloksena saavutetaan mahdollisimman kustannustehokas tuote sekä lopulta myös tyytyväinen asiakas.

Kaikki hankkeemme myös tietomallinnetaan ja tietomalleja hyödynnetään kustannusarviolaskennassa. Tietomallinnuksessa olemme edenneet vauhdikkaasti, perinteistä skaalatikkua ja digitointipöytää et meiltä enää löydä. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla vielä aiheessa asiantuntija, vahva kiinnostus aiheeseen luetaan jo eduksi.

Mikäli olet laskennasta kiinnostunut, mutta et ole päässyt vielä näyttämään kynsiäsi aiheen parissa, opastamme ja koulutamme sinut tarvittaessa tehtävän saloihin.

Etsimme

Sovellat osaamistasi työssäsi monipuolisesti, ja työskentelet määrätietoisesti tavoitteiden eteen saaden asiat onnistuneesti valmiiksi. Osaat tulkita asiakirjoja ja etsit aktiivisesti uusia vaihtoehtoja asuntotuotteen kehittämiseksi. Omaat jo vähän BIM-osaamista, ja olet innokas kehittämään taitojasi edelleen. Olet itsenäinen ja pitkäjänteinen työskentelijä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.
Sinulla on

  • sujuvat IT-taidot
  • tarkka ja huolellinen työskentelyote
  • rakennusalan koulutus, esimerkiksi rakennusmestari, AMK-/diplomi-insinööri rakennus-/yhdyskuntatekniikka

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen talonrakennuksen työmailta tai laskennasta.

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa laskentapäällikkö Vesa Harju, puh. 040 5219 721.

Jätä hakemuksesi 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.