Laskentainsinööri asunto- ja toimitilarakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme Vaasan, Seinäjoen ja Kokkolan alueelle

LASKENTAINSINÖÖRI ASUNTO- JA TOIMITILARAKENTAMISEEN

” Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko tarkka ja itsenäinen numerotaituri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa, kunnianhimoisia rakennushankkeita toteuttavassa porukassa? Tule laskentainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa sinulla on tilaa syventää omaa osaamistasi laskennan ammattilaisena.

Toimit laskentatiimimme tärkeänä jäsenenä hankkeiden kustannus- ja määrälaskennan sekä hinnoittelun tehtävissä, tiiviissä yhteistyössä mm. projektipäällikköjen ja hankinnan osaajiemme kanssa. Osallistut myös tarjouskyselyiden tekemiseen sekö työmaiden tavoitearvioiden laadintaan.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet tarkka ja pitkäjänteinen tiimipeluri, joka saa asiat etenemään myös itsenäisesti. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kustannus- ja määrälaskennasta sekä rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkintoa. Olet innokas oppimaan uutta ja hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittää omaa työtäsi. Tuet omalla työlläsi projektiemme laadukasta ja turvallista toteutusta.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä laskentapäällikkö Jaakko Eväsojaan, puh. 050 447 7672.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319252
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jaakko Eväsoja
  • Puhelin: 050 447 7672
  • Sijainti: Kokkola, Seinäjoki, Vaasa