(Poistunut julkaisusta)

Laskentainsinöörejä Ouluun
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme nyt Ouluun

LASKENTAINSINÖÖREJÄ 

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

Oletko tarkka ja itsenäinen numerotaituri, joka haluaa tehdä töitä innostavassa, kunnianhimoisia rakennushankkeita toteuttavassa porukassa? Tule laskentainsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan yhteisöömme, jossa sinulla on tilaa syventää omaa osaamistasi kustannuslaskennan ammattilaisena.

Toimit osana laskentatiimiämme asunto- ja toimitilahankkeiden kustannus- ja määrälaskennan sekä hinnoittelun tehtävissä. Hinnoittelutyökaluna käytät Quintet-järjestelmää ja määrälaskennan apuna hyödynnät tietomalleja. Teet tiiviistä yhteistyötä muun muassa suunnittelun, hankinnan ja tuotannon osaajiemme kanssa.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet tarkka ja pitkäjänteinen tiimipeluri, joka saa asiat etenemään myös itsenäisesti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kehittää omaa työtäsi. Tuet omalla työlläsi projektiemme laadukasta ja turvallista toteutusta.

Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkintoa. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on kokemusta työmaatyöstä talonrakennustyömaalla ja aiempaa kokemusta laskennasta, mutta tarvittaessa myös perehdytämme sinut laskentatyöhön. 

Miksi YIT?

Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla monipuolisia uramahdollisuuksia ja kehittymisen paikkoja. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla yhteydessä tiimin esimieheen Jani Uutelaan, puh. 050 453 1294.

HAE TEHTÄVÄÄN 30.9.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!