(Poistunut julkaisusta)

Laskentaharjoittelija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Etsimme nyt juuri valmistunutta tai uransa alussa olevaa laskentainsinööriä asiakasyrityksellemme. Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta tarjouslaskennan parissa linjasaneerauksiin erikoistuneessa rakennusalan yrityksessä. Tehtävässä menestyäksesi tärkeää on tarkka ja huolellinen työote sekä halu kehittyä ja oppia uutta.
KUVAUS
Laskentaharjoittelijan tehtävässä pääset näyttämään taitosi ja kasvamaan tarjouslaskennan ammattilaiseksi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja paljon tukea, mutta työskentely on itsenäistä, vastuullista ja joustavaa. Tässä urakehitykseen panostavassa yhtiössä uransa alkuvaiheessa olevalle laskennan taitajalle tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus oppia ja kehittyä mestariksi työssään. Asiakasyrityksemme kasvaa nopeasti ja samalla myös hankkeiden koot kasvavat - luvassa on siis mielenkiintoisia projekteja ja mahdollisuus ottaa enemmän vastuuta yhtiön laskennasta tulevaisuudessa!

Tarjoamme


* Hyvät kehitysmahdollisuudet oman roolin laajentamiseksi
* Kilpailukykyinen palkka ja hyvät edut
* Kattavan perehdytyksen sekä asiantuntevan tiimin oman työskentelyn tueksi
* Mukavan työyhteisön, kodikkaan toimiston ja mahdollisuuden etätöihin

TYÖNKUVA
Laskentaharjoittelijana pääasiallisin työtehtäväsi on tehdä urakkalaskentaa yrityksen linjasaneerausprojekteihin. Työssäsi sinulla on myös mahdollisuus olla mukana urakkaneuvotteluissa. Työssä menestyminen ja tehtävässä kehittyminen mahdollistaa tulevaisuudessa etenemisen laskentapäällikön tehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva teknillinen koulutus (esim. Rakennusinsinööri tai Laskentainsinööri), valmistunut tai opinnot loppusuoralla
* Käytännön työkokemusta rakennusalalta
* Hyvä Excel-osaaminen
* Sujuva suomen kielen taito. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
* Lisäksi eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta tarjouslaskennasta, lisätyötarjouksista tai tarjouslaskentaohjelmistoiden käytöstä.


Etsimämme henkilö on:


* Tarkka ja huolellinen
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen työssään
* Motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään tehtävässään


Muuta tietoa:


* Aloitus: Tammikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on rakennusyhtiö, joka toteuttaa putkiremontteja ja linjasaneerauksia taloyhtiöissä koko pääkaupunkiseudulla. Lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat KRV-urakoinnit, kylpyhuoneremontit sekä rakennusten huolto- ja korjausmaalaukset. Tässä nopeasti kasvavassa yrityksessä toimintaperiaatteet pohjautuvat huolelliseen suunnitteluun, nopeaan toteutukseen ja asukasystävällisyyteen.