(Poistunut julkaisusta)

Laskenta/hankintainsinöörejä PK-seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Värväämme asiakkaillemme Laskenta/hankintainsinöörejä uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Teemme yhteistyötä useiden rakennusalan yritysten kanssa ja voimme yhdessä pohtia, minkälainen yritys olisi juuri sinulle sopiva!

Tehtävässäsi osallistut uudis- tai saneeraus- ja korjausrakennushankkeiden tarjousten tekemiseen. Vastaat osaltasi hinnoittelusta, hankintakyselyistä, määrälaskennasta ja alustavasta tuotannonsuunnittelusta. Hoidat tarjouskyselyjä ja tarjousvertailua. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

TYÖTEHTÄVÄ: Laskentainsinööri / hankintainsinööri
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.  

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
-Mielellään aikaisempaa kokemusta määrälaskennasta
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä   

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen suoraan asiakkaallamme
-Mahdollisuuksia edetä uralla sekä osaamistasi vastaavan palkan
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi  

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040 508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.
Haku päättyy 18.8.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho (ajalla 15.7.-7.8) p. 050-5149958.