(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-/hankintapäällikkö / Oulun Remonttimylly Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Oulun Remonttimylly Oy on vankan tietotaidon omaava kiinteistöjen rakenteelliseen kunnossapitoon erikoistunut yritys, jossa työskentelee 108 ammattilaista. Toimimme Oulun ja lähikuntien alueella. Liikevaihtomme tänä vuonna on noin 13 milj. euroa. 

Organisaatiomme uudistuessa etsimme 

LASKENTA-/ HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Laskenta-/ hankintapäällikkönä vastaat urakkalaskennasta ja projektihankinnoista, sekä osallistut yrityksen johtoryhmätyöskentelyyn. Toivomme sinulta vahvoja näyttöjä osaamisesta rakennusalan laskenta-/ hankintatehtävistä. Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi sinulle on tuttua sopimusjuridiikka, talouden tunnusluvut ja rakentamisen prosessit. 

Arvostamme itsenäistä, järjestelmällistä työskentelytapaa, tuloshakuisuutta ja sitoutumista – kykyä nähdä projektit kokonaisuutena. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen tutkinto (rkm, insinööri, DI). Hallitset Tocoman-ohjelmiston tai vastaavan rakennusalalla käytetyn laskentaohjelmiston. 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, nuorekkaan toimintaympäristön, koulutusmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen. 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 23.6.2019 mennessä hakupainikkeen kautta.