Laskenta-assistentti
Accountor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Sinä laskennan assistentti, tule mukaan innostavaan a+-tiimiimme

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Haemme Lahden toimistollemme lisää uusia, osaavia ja vuorovaikutustaitoisia laskenta-assistentteja reskontratehtäviin. Uunituoreen henkilöstökyselymme mukaan, meillä on täällä Lahden toimistolla erittäin hyvä yhteishenki. Tästä syystä toivommekin, että myös sinä tuot mukanasi iloa ja naurua mahtavaan tiimimme!

Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?

Laskenta-assistenttina toimenkuvasi keskiössä ovat osto- ja myyntireskontraan sekä matkalaskujen käsittelyyn liittyvät tehtävät. Työtehtäväsi koostuvat laskujen tiliöinneistä ja sähköisten laskujen kierrätysjärjestelmän ylläpitämisestä sekä muista avustavista kirjanpidon tehtävistä.

Tukena työssäsi sinulla on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.  Tehtävässä arvostamme palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.

Sinulla on mahdollisuus tehdä myös vaativampia tehtäviä osaamisesi mukaan. Kerro meille, missä sinä olet parhaimmillasi! Haluamme, että vahvuutesi pääsevät meillä näkyviin!

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän hoitamista helpottaa kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi, kokemus reskontran hoidosta sekä kirjanpidon perusasioiden hallinta.
Mikäli koet tarkkuutta vaativan työn omaksesi ja nautit myös itsenäisestä työskentelystä, voit olla sopiva tekijä tiimiimme.

Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia uutta. Olet rohkea kommunikoimaan muiden kanssa, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja.

Kokemus Procountor- ohjelman käytöstä on etu, mutta ei välttämätön.  
Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”  

Tarjoamme sinulle:

  • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
  • innostavan työympäristön ja yhteisön tuen
  • lounasedun, virikerahan sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
  • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
  • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
  • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
  • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti   

Kiinnostuitko?

Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta! Haku päättyy 2.12.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Mari Rosberg, to 26.11. klo 15-16 tai ma 30.11. klo 15-16
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot