(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-assistentti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme Lahden toimistollemme lisää uusia, osaavia ja vuorovaikutustaitoisia laskenta-assistentteja reskontratehtäviin.  
 
 
Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Laskenta-assistenttina toimenkuvasi keskiössä ovat osto- ja myyntireskontraan sekä matkalaskujen käsittelyyn liittyvät tehtävät. Työtehtäväsi koostuvat laskujen tiliöinneistä ja sähköisten laskujen kierrätysjärjestelmän ylläpitämisestä sekä muista avustavista kirjanpidon tehtävistä. Tukena työssäsi sinulla on tiimiemme kokeneet ja osaavat asiantuntijat sekä runsas koulutustarjontamme.

Arvostamme ennakkoluulotonta ja pelkäämätöntä asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä kykyä haastaa totuttuja näkemyksiä uusien näkökulmien löytymiseksi.
 
 
Mitä toivomme sinulta?
Tehtävän hoitamista helpottaa kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi, kokemus reskontran hoidosta sekä kirjanpidon perusasioiden hallinta. Mikäli koet tarkkuutta vaativan työn omaksesi sekä nautit itsenäisestä työskentelystä, voit olla hakemamme henkilö.
 
Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia uutta. Olet rohkea kommunikoimaan muiden kanssa, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Procountor- ohjelman käytöstä on etu, mutta ei välttämätön.
 
Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”
 


Tarjoamme sinulle:

  • joustavan työajan, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
  • innostavan työympäristön ja yhteisön tuen
  • lounasedun, virikerahan sekä tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
  • lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
  • tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
  • kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
  • kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

 

Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 

 

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään – odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Mari Rosberg, p. 044 402 7546, pe 11.10. klo 14-16 ja ti 15.10. klo 13-15.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta 27.10.2019 mennessä.