(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-assistentti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haemme Lahden toimistollemme energistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa laskenta-assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu reskontratöiden lisäksi yleisiä toimistotehtäviä.
 
 
Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Laskenta-assistenttina toimenkuvasi keskiössä ovat osto- ja myyntireskontraan sekä matkalaskujen käsittelyyn liittyvät tehtävät. Työtehtäväsi koostuvat laskujen tiliöinneistä ja sähköisten laskujen kierrätysjärjestelmän ylläpitämisestä. Laskenta-assistentin tehtävien lisäksi työhösi kuuluu Lahden toimipisteemme yleiset toimistotehtävät, kuten puhelinvaihteen hoito, perintä, toimistotarvikkeiden tilaukset ym.
 
 
Mitä toivomme sinulta?
Tehtävän hoitamista helpottaa kaupallinen koulutus esim. merkonomi / tradenomi, kokemus reskontran hoidosta sekä kirjanpidon perusasioiden hallinta. Mikäli koet tarkkuutta vaativan työn omaksesi, hallitset kokonaisuuksia sekä nautit itsenäisestä työskentelystä, voit olla hakemamme henkilö.
 
Erityisesti toivomme sinulta innostuneisuutta alaa kohtaan sekä hyviä valmiuksia ja halua oppia uutta. Olet rohkea kommunikoimaan muiden kanssa, sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä sekä sähköisiä kirjanpidon työkaluja. Kokemus Tikon- ja/tai Procountor- ohjelmista on etu, mutta ei välttämätön.
 
Accountorilla työskentelemme lähellä asiakasta, joten toivomme sinulta intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”
 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen. Tiimirahalla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä.
 
Tarjoamme työntekijöillemme myös yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 
Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina