(Poistunut julkaisusta)

LASKENTA-ASSISTENTTI
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä

LASKENTA-ASSISTENTTIA (Määräaikainen)

TEHTÄVIISI KUULUU

Tehtävään sisältyy uuden järjestelmän käyttöönottoprojektiin liittyviä tehtäviä. Tehtävä jakautuu kahteen vaiheeseen, jossa ensimmäisessä vaiheessa pääasiallisena tehtävänä on ostolaskujen täsmäyttäminen ostotilauksiin ja poikkeamien selvittäminen yhdessä yrityksemme eri osastojen sekä tavarantoimittajien kanssa. Toisessa vaiheessa tehtävä tulee sisältämään asiakaspalvelun tehtäviä, esimerkiksi tilausten ja tilausvirheiden käsittelyä. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2019 saakka.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja avoimen, ammattitaitoisen ja tiiviin työyhteisön. Digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Etsimämme henkilö on tarkka, järjestelmällinen, ripeä ja hänellä on hyvä ongelmanratkaisukyky. Hänellä on kaupallinen koulutus (esim. Tradenomi) ja hyvä englanninkielen taito. Tehtävä soveltuu hyvin vastavalmistuneelle tai opinnoissaan loppusuoralla olevalle henkilölle. Aiempi kokemus ostolaskujen käsittelystä sekä Basware P2P:n ja SAP:n tuntemus katsotaan eduksi.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Controller Kaisu Heikkilä p. 050-568 2331. Kaisun tavoittaa parhaiten keskiviikkona 7.11.2018 klo 9-11.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme jättämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta 18.11.2018 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja töiden on tarkoitus alkaa heti, kun oikea henkilö tehtävään löytyy.