(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous-ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 210 talous-ja palkkahallinnon ammattilaista. Etsimme SOK Palveluässään Helsingin Pitäjänmäelle reipasta laskenta-assistenttia  määräaikaiseen  työsuhteeseen 31.01.2020 asti.Aloitus tehtävässä on elokuun puolivälissä.
Tehtävssä toimit osana tukitoiminnot tiimiä. Saat perehdytyksen tehtäviin ja tukenasi on mukavat työkaverit.

Tehtäviisi kuuluu mm.
  • laskutusta
  • raportointia
  • asiakaspalvelu (puhelin, sähköposti)
  • rahastojen kirjanpitoa

Sinulla on tehtävään sopiva taloushallinnon koulutus. Aiempi taloushallinnon työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Olet huolellinen ja tarkka sekä haluat oppia uutta.  
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden oppia sekä kehittyä työn mukana. Lisäksi saat kattavat S-ryhmän henkilökuntaedut ja nykyaikaisen työympäristön.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Janica Weintraub viikolla 26, 043 8200-512 ja loppuaikana Sofia Hampf, 044 054 2345.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.