(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija
SLO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja.

 

Haemme pääkonttoriimme Vantaan Tuupakkaan

 

LASKENTA-ASIANTUNTIJAA

 

TEHTÄVIISI KUULUU

 

Hoidat myyntireskontraa ja myyntilaskutusprosessia. Toimit myös SAP:n AR ja Credit Management -moduulien Key Userina ja valvot myyntilaskutus-, myyntireskontra- ja luotonvalvontaprosessien toimivuutta sekä tuet ja ohjeistat loppukäyttäjiä.


TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

 

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja aiempaa työkokemusta taloushallinnosta sekä myyntireskontrasta ja luotonvalvonnasta. Et pelkää projekteja ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Olet tarkka, järjestelmällinen ja analyyttinen. Englannin kieli sekä Excelin osaaminen ovat välttämättömiä työtehtävässä menestymisen kannalta. Odotamme myös, että käyttämämme SAP S/4HANA on sinulle tuttu.

 

TARJOAMME

 

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisen markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

 

KYSY LISÄÄ

 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Sinikka Tynjälä, p. 050 568 2110 aikoina 12.11 ja 14.11. klo 10-11 sekä sähköpostilla etunimi.sukunimi@slo.fi.

 

HAKEMUKSET

 

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään osoitteessa slo.fi/jobs 25.11.2019 mennessä. Olethan ripeä, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!