(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija
LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme nyt

Laskenta-asiantuntijaa 

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n Talous ja järjestelmät -tiimiin.

Toimenkuva sisältää kiinteistöpääomarahastojen arvonlaskentaan ja hallinnointiin liittyviä tehtäviä, raportointia sijoittajille ja viranomaisille sekä monipuolisia kehitystehtäviä. Tehtävä on vakinainen. 

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta esimerkiksi laskentatoimeen suuntautuen. Sinulla voi olla kokemusta taloushallinnosta sekä talouden prosesseista, sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista, mutta ennen kaikkea halua ja kykyä kehittyä kiinteistösijoituslaskennan ammattilaiseksi. Sijoitustoiminnan ja  sijoitustoiminnassa käytettävien tuotteiden tuntemisen tai kokemuksen taloushallinnon tehtävistä katsomme eduksi. Työskentelytapasi on ratkaisuhakuinen ja analyyttinen. Haluat ottaa vastuuta aina rutiineista mutkikkaampiin haasteisiin. Olet numeerisesti lahjakas, omaksut ripeästi uusia asioita ja aikaansaat tuloksia. Teemme töitä tiiviinä tiiminä, joten toivomme sinulta intoa työskennellä numeroiden lisäksi myös ihmisten kanssa.     

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen ja koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisia haasteita kiinteistösijoitusten parissa, näköalapaikan kiinteistösijoittamisen asiantuntijayrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin. 

Lisätietoja antaa Hanna-Leena Kaisto 12.2. klo 14-15, puh. 040 586 5187 tai sähköpostitse hanna-leena.kaisto@lahitapiola.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 19.2.2019 mennessä. Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.