(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Hakuaika: 12.4.2018 - 26.4.2018
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LASKENTA-ASIANTUNTIJAA vakinaiseen työsuhteeseen vahvistukseksi talouspalveluihin Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään, Lahteen.

Avaintehtäviäsi ovat:

  • talousarvion laadintaan ja seurantaan liittyvät tehtävät
  • neuvonta- ja ohjaustehtävät talousprosseihin liittyvissä asioissa
  • talousennusteiden laatiminen ja taloustiedon laadun varmistukseen liittyvät tehtävät
  • sisäisen ja ulkoisen raportoinnin kehittäminen
  • jäsenkuntalaskutus ja -raportointi sekä niiden kehittäminen
  • suoriteraportointiin liittyvät tehtävät

Haemme monipuolista, kehityshakuista henkilöä vahvistamaan talouden Raportointi ja kehittämisyksikköä. Etsimämme henkilö on aikaansaava taloushallinnon ammattilainen, joka asiantuntijan roolissa työskentelee laskennan periaatteiden ja prosessien toteuttamiseen sekä niiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Etsimämme henkilön osaaminen koostuu laskennan osaamisesta ja taloushallinnon järjestelmien tuntemuksesta. Lisäksi toivomme hänellä olevan kokemusta ulkoisesta ja sisäisestä raportoinnista sekä erinomaiset tietotekniset taidot (excel, powerpoint, BI työkalut) .

Tehtävään valittavan tehtäväkuvaan sisältyy myös muita talouden tehtäviä valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä sekä niiden kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn lisäksi innostuneen työyhteisön tuen. Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Työ alkaa: sopimuksen mukaisesti
Palkkaus: kvtesin mukainen
Työavain: PHHYKY-14-23-18

Yhteystiedot

Talouspäällikkö Paula Ryynänen
paula.ryynanen@phhyky.fi
p. 044 440 6066