(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Haemme nyt Taloushallintopalveluiden Pankki ja varainhoidon tiimiin laskenta-asiantuntijaa uuteen tehtävään. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Laskenta-asiantuntija

Laskenta-asiantuntijana vastuullasi on OP Ryhmän vakuutusyhtiöiden viranomaisraportointi (erityisesti Solvenssi II) ja tämän kehittäminen. Koordinoit raportoinnin kasaamista sidosryhmien kanssa ja toimit raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä. Lisäksi osallistut erilaisiin projekteihin vastuualueellasi.

Tähän kiinnitämme huomiota

Olet jo kartuttanut jonkin verran työkokemusta talouden ja/tai raportoinnin tehtävissä ja kokemustasi tukee tehtävään soveltuva matemaattinen tai muu koulutustausta. Vahinko- tai henkivakuutusyhtiöiden liiketoimintaprosessien tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Järjestelmien osalta hallitset MS Office työkalut. Käytät työssäsi sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kieltä.

Työskentelytyyliäsi kuvastaa mm. adjektiivit organisoitunut ja analyyttinen. Kykenet työskentelemään erilaisissa projekteissa ja muuttuvassa ympäristössä sekä pärjäät tiukoissakin tilanteissa vahvan paineensietokykysi ansiosta. Tehtävä edellyttää työskentelyä yli organisaatiorajojen, joten pääset hyödyntämään erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitojasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

OP Ryhmä tarjoaa näköalapaikan suomalaisen finanssiliiketoiminnan ytimeen. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan tehtäväkentän ja sen myötä mahdollisuuden kasvaa laaja-alaiseksi osaajaksi. Pääset työskentelemään ammattilaisten ympäröimänä mielenkiintoisessa ympäristössä.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Carita Haanpää, puh. 0406411775 (soittoajat 19.4 ja 26.4 kello 9-9:45) kertoo sinulle mielellään lisää. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse carita.haanpaa@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 29.4.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tuothan hakemuksessa esiin myös palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, luottotietotarkistus ja huumausaineselvitys.