(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen energistä, osaavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa

LASKENTA-ASIANTUNTIJAA

Työskentelypaikkakunta voi olla sinulle sopivin toimipisteemme.

 

Tehtäviisi kuuluu mm. seuraavien palvelujen tuottaminen:

  • kirjanpidon, väli- ja vuositilinpäätöksen laatiminen
  • konsernitilinpäätökset, rahoituslaskelmat
  • erilaisten rahoitusinstrumenttien käsittely kirjanpidossa
  • viranomaisraportointi (mm. Fiva)

 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa, kirjanpidon ja verotuksen tuntemusta sekä kokemusta konserni-, rahasto- tai varainhoitoyhtiön taloushallinnon hoitamisesta. Työssäsi pääset hyödyntämään ajanmukaisia taloushallinnon järjestelmiä, joihin tarjoamme perehdytyksen ja joiden perehtymiseen odotamme sinulta valmiuksia.

Tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme ydin. Meille on erityisen tärkeää, että tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua. Työskentelet vuorovaikutteisesti asiakkaiden kanssa ja sinulla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: ”aina ajallaan ja oikein”, ”asiantuntija lähellä sinua” ja ”aloitteellista asiakaspalvelua.”

       

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita, joiden avulla pääset kehittämään omaa osaamistasi. Voit kouluttautua tehtävääsi soveltuvilla syventävillä kursseilla, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä sekä kannustamme sinua hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

 

”Jokainen hyvä työkaveri on erityinen ja arvostan sitä. Tiimimme yhteishenki on mielestäni parhainta.”

”Hyvä ja positiivinen henki työporukassa. Tietoa uskaltaa kysyä ja sitä annetaan.”

”Asiantuntijuus on hyvä, voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä. Aina saa apua oman organisaation sisältä, koskaan ei jää yksin!”

 

Tarjoamme sinulle joustavan työajan, jotta saat oman arkesi rullaamaan paremmin. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

             

 

Näin haet tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Riitta Haikola p. 040 0465 595.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.2.2018 mennessä.