Laskenta-asiantuntija Vantaalle
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Haemme nyt

määräaikaista laskenta-asiantuntijaa Vantaalle

Toimit ulkoisen laskennan asiantuntijana ja työskentelet pääosin myynti- ja ostoreskontran tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu myyntireskontran päivittäiset työt kuten suoritusten kohdistaminen sekä maksuhuomautusten ja perintätoimeksiantojen lähetys. Ostoreskontrassa hoidat mm. saapuvien ostolaskujen käsittelyä, laskujen siirtoa kirjanpitoon ja maksatusta. Lisäksi osallistut muihin ulkoisen laskennan tehtäviin ja kehityshankkeisiin osaamisesi ja tilanteen mukaan.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää helmikuun 2023 loppuun asti. Työskentely voidaan sopia koko- tai osa-aikaiseksi hakijan ja työtilanteen mukaan.

Yksin sinun ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- taloushallinnon koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi ja kirjanpidon ja verotuksen perusasioiden hallintaa sekä valmiutta tehdä itsenäisesti ja monipuolisesti ulkoisen laskennan eri tehtäviä,
- vähintään 2-3 vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävissä esim. osto- tai myyntireskontrassa, maksuliikenteessä tai kirjanpidossa,
- halua kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita, mutta kykyä myös rutiinitöihin,
- kokemusta taloushallinnon järjestelmistä sekä monipuolisesta Excelin käytöstä,
- vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa,
- hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa laskentapäällikkö Päivi Tuominen, puh. 040 300 5130, tai sähköpostilla paivi.tuominen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 3.10.2021 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot