(Poistunut julkaisusta)

LASKENTA-ASIANTUNTIJA SIJOITUSLASKENTAAN
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Sijoitushallinnon Sijoituslaskenta vastaa Ilmarisen arvopaperisijoitusten ja lainojen kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja viranomaisraportoinnista. Tiimin vastuulla ovat myös arvopapereiden verotukseen liittyvät asiat ja erilaiset prosessien ja työkalujen kehittämiseen liittyvät tehtävät.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on useamman vuoden työkokemus rahoitusalan kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Tunnet sijoitusinstrumentit ja arvopaperimarkkinoiden pääperiaatteet. Työeläkevakuutusyhtiön kirjanpitoperiaatteiden ja arvopaperien verotuksen ymmärtäminen on iso etu. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja osaat hyödyntää sujuvasti toimistosovelluksia, etenkin Exceliä. Työssäsi tarvitset sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi laskentatoimen tradenomi.

Persoonana olet tarkka, laatutietoinen ja aikatauluissa pysyvä. Olet pitkäjänteinen ja joustava ja siedät ajoittaista kiirettä. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin, mutta et karta rutiinejakaan. Teet sujuvasti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle asiantuntevan organisaation tuen, ammatillista kehittymistä tukevan ja innostavan työympäristön, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset edut. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilmarisella Mervi Torkkeli ke 14.3.2018 klo 14–15 ja pe 16.3. klo 13–14, p. 040 543 4545 tai mervi.torkkeli@ilmarinen.fi sekä rekrytoinnissa avustava Psycon Oy:n konsultti Pauliina Antikainen ke 21.3. klo 8–9 ja to 22.3. klo 15–16, p. 020 710 1245.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakulomake palkkatoiveineen viimeistään 28.3.2018.