(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija Kiinteistövarainhoitoon
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoidon palveluja tuottava yritys. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy harjoittaa kiinteistöalalla suorien kiinteistösijoitusten, pääoma- ja erikoissijoitusrahastojen hallinnointia ja näihin liittyvää neuvontaa sekä konsultointia, sijoitus- ja rahoitusneuvontaa, tilojen vuokrausta ja markkinointia, isännöintiä ja hallinnointia, kiinteistöarviointia, kiinteistönvälitystä, rakennuttamis-, ylläpito- ja kehitystoimintaa sekä osto- ja myyntipalvelutoimintaa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi noin 2,7 miljardin euron arvoista kiinteistövarallisuutta.

Haemme laskenta-asiantuntijaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n Talous ja järjestelmät -tiimiin. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat kiinteistösijoituslaskennan monipuoliset asiantuntijatehtävät. Tehtävä on vakinainen.

Odotamme sinulta

Saatat olla kokenut tai vielä urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden tekijä ja sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Sinulla voi olla kokemusta taloushallinnosta sekä talouden prosesseista, sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista, mutta ennen kaikkea halua ja kykyä kehittyä kiinteistösijoituslaskennan ammattilaiseksi. Sijoitustoiminnan tuntemisen katsomme eduksi.
Odotamme sinulta:
• ratkaisuhakuista, uteliasta ja analyyttista työskentelyotetta ja numeerista lahjakkuutta
• halua ottaa vastuuta erilaisista tehtävistä aina rutiineista mutkikkaampiin haasteisiin
• positiivista asennetta uusien asioiden oppimiseen ja taitoa omaksua ripeästi uusia asioita sekä kykyä aikaansaada tuloksia
• suoraselkäisyyttä sekä rohkeutta tarttua toimeen ja toimia avoimesti ja läpinäkyvästi.
Teemme töitä tiiviinä tiiminä, joten toivomme sinulta intoa työskennellä numeroiden lisäksi myös ihmisten kanssa. Olemme työteliästä porukkaa ja odotamme sitä myös sinulta.

Tarjoamme

Hyvien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita kiinteistösijoitusten parissa, näköalapaikan kiinteistösijoittamisen asiantuntijayrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin.

Lisätietoja antaa

Hanna-Leena Kaisto 13.2. klo 14 -15, puh. 040 586 5187 tai sähköpostitse hanna-leena.kaisto@lahitapiola.fi. Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 25.2.2018 mennessä. Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Tehtävään alustavasti valitun henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ja luottotiedoista ennen lopullista valintapäätöstä.