(Poistunut julkaisusta)

Laskenta-asiantuntija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme itsenäistä ja oma-aloitteista laskenta-asiantuntijaa noin kolmen kuukauden kokoaikaiseen sijaisuuteen perintätiimiin Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen talousyksikköön Espoon keskukseen.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtävässä vastaat perintätiimissä erinäisten hankkeiden talouden suunnittelusta, seurannasta ja kustannusten perinnästä. Tehtäviin kuuluu lisäksi turvapaikanhakijoiden sekä pakolaisten vastaanottotoiminnan ja palveluiden aiheuttamien kustannusten kerääminen ja perintä. Roolissasi teet myös tiiviisti yhteistyötä hankerahoittajien ja kaupungin hankkeista vastuussa olevien toimijoiden kanssa. Toimit itsenäisessä roolissa viiden hengen tiimissä. Tehtävään perehdytetään mahdollisimman hyvin, mutta roolissa menestyminen edellyttää sinulta proaktiivista työskentelyotetta.

Tehtävässä menestyäksesi

Sinulla on soveltuva kaupallisen alan korkeakoulututkinto sekä mielellään kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Motivoidut kokonaisvaltaisista talouden laskennan tehtävistä. Henkilönä olet puolestaan yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Työssä pärjäät sujuvalla suomen kielellä. Omaat sujuvat IT-taidot; katsomme erityisesti hyvät Excel-taidot eduksi tässä haussa.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn suuressa kuntaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä kunta-alan vahvaksi asiantuntijaksi talouden saralla. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 21.3.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.