(Poistunut julkaisusta)

Laskennan kehitysinsinööri Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme nyt laskennan kehitysinsinööriä osaksi Bonavan teknistä toimistoa. Teknisen toimiston vastuulla on tuotannon toimintatapojen yhtenäistäminen ja tuotannon aloitus- ja onnistumisedellytysten varmistaminen sekä tuotannon tukeminen. Tekninen toimisto muodostuu laskennasta, valvonnasta sekä tuotannon tuki ja kehitys -toiminnosta.

Sinun roolisi

Laskennan kehitysinsinöörin tehtävässä vastaat kustannuskirjaston hallinnasta, ylläpidosta sekä kustannusrakenteiden luomisesta. Työtehtäviisi lukeutuu myös panoshinnaston ylläpito ja päivitys, jonka lisäksi vastaat jälkilaskennan ylläpidosta ja kehityksestä.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK). Työskentelet mielelläsi kärsivällisyyttä vaativien tehtävien parissa, halliten useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti. Lisäksi omaat yksityiskohtaisen työskentelytavan ja hallitset mielelläsi tietoa järjestelmällisesti. Tehtävässä suoriutuminen vaatii kustannus- ja tavoitearvioiden sisällön tuntemusta (talo80), kokemusta laskennan tehtävistä tai vähintäänkin kiinnostusta tietomalleja ja tietomallipohjaista laskentaa kohtaan. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta tuotannon tai hankinnan tehtävistä sekä aikataulutuksesta.

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antavat teknisen toimiston päällikkö Janne Kiiskilä +358104002565 ja kehitysinsinööri Joonas Koistinen, +358104002015.

Hae tehtävään alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.