Laskennan harjoittelija infrarakentamiseen Helsinkiin (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Infra koostuu kahdesta eri alueyksiköstä, Kaupunki- ja teollisuusrakentamisesta sekä Väylärakentamisesta. Kaupunki- ja teollisuusrakentamisessa työskennellään vaativan pohjarakentamisen, maarakentamisen, infrakohteiden betonirakentamisen, vesilaitosrakentamisen tai tunnelirakentamisen ammattilaisena. Väylärakentamisessa työskennellään väylä- ja siltarakentamisen ammattilaisina.

Skanska Infralla meillä on avoinna Oppiva-paikka infrarakentamisen opiskelijalle laskentatehtävissä. Tässä työssä perehdyt kohteen laskenta-asiakirjoihin, omaksut ja opettelet tunnistamaan laskettavan kohteen keskeiset asiat, erityisvaatimukset sekä riskit. Työhön kuuluu määrälaskentaa rakennussuunnitelmista ja tietomalleista, alihankintojen ennakkotarjouspyyntöjen laadintaa, sekä määräluettelon hinnoittelua litterakohtaisesti. Tutustut määräluetteloihin, kustannusarvioihin, laskentamuistioihin ja riskianalyyseihin tuotannon tarpeisiin ja urakkatarjousten laadintaa varten. Perehdyt suunnittelun ohjaukseen taloudellisen, ekologisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseksi. Olet rakennusyrityksessä liiketoiminnan näköalapaikalla ja tehtäväsi ovat monipuolisia ja vastuullisia.

 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet jo suorittanut haalariharjoittelun ja päässyt perehtymään työmaan toimintaan, mutta tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot