(Poistunut julkaisusta)

Laskennan harjoittelija Helsinkiin (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Helsingissä on Oppiva-paikka laskennan tehtävässä Toimitilarakentamisen yksikössä. Laskentatehtävissä perehdyt syvällisesti kohteen laskenta-asiakirjoihin, omaksut ja tunnistat laskettavan kohteen keskeiset asiat, erityisvaatimukset sekä riskit. Työhön kuuluu määrälaskenta rakennussuunnitelmista ja tietomalleista, alihankintojen ennakkotarjouspyyntöjen laadinta esimerkiksi maanrakennuksesta ja betonielementeistä, sekä määräluettelon hinnoittelu litterakohtaisesti. Tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin ja urakkatarjousten laadintaa varten. Ohjaat osaltasi suunnittelua taloudellisen, ekologisen ja viihtyisän elinympäristön luomiseksi. Olet rakennusyrityksessä liiketoiminnan näköalapaikalla ja tehtäväsi ovat monipuolisia ja vastuullisia.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!