Lasityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme perinteikkäälle ja tunnetulle rakennusten laseihin ja lasituksiin erikoistuneelle kumppanillemme lasityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta ahkeruutta, luotettavuutta ja halua sitoutua pitkäksi aikaa. Työ on seisomatyötä ja sisältää fyysisyyttä. Toki koneet ovat apunasi. Aikaisempi kokemus lasitöistä ei ole välttämättömyys. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Perhedytyksen kautta opit mm. lasinleikkuuta ja -hiontia. Lisäksi toivomme hakijoilta rohkeutta käyttää lasitöissä tarvittavia työkaluja, koneita ja laitteita. Oma autonkäyttö on suotavaa huonohkosti kulkevien julkisten vuoksi. Työhön saattaa jossain vaiheessa sisältyä myös asennustöitä.  

Tarjoamme päivätyön siistissä tehdasmiljöössä, mukavat työkaverit ja paljon töitä. Smile hoitaa rekrytoinnin ja valittava henkilö työllistyy ensin meidän kauttamme. Lähetä hakemus. Lisätiedot arkisin ko 8-9 p. 0400-946007 / Oksanen. Työpaikka "täytetään heti".

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191835
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lieto, Turku