Lasittaja Ouluun
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Oulun Lasipalvelu Oy on vuodesta 1981 Oulussa toiminut lasialan perheyritys. Palvelemme ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella kaikki asiakkaamme ja vastaamme lasitarpeisiinne lyhdynlaseista näyteikkunoihin. Oman maahantuontimme ansiosta hintamme ovat edulliset ja laajasta varastostamme löytyy lasit, peilit ja tarvikkeet joka lähtöön. Kaikki koneemme ja menetelmämme ovat uusia ja pystymme niillä takaamaan tuotteelle laadun, joka näkyy.

Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun lasittajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Lasittajana vastaat monipuolisesti lasikorjauksista Oulun seudulla ja työtehtäväsi pitävät sisällään esim. näyteikkunoiden vaihdot, ovilasikorjaukset, lasiseinien ja peilien asennukset ja mittaukset sekä työkoneiden lasien korjaukset. Työtehtävät suoritetaan asiakkaan tiloissa, mutta esim. pokalasien korjaukset ja hionnat tapahtuvat verstaalla Oulussa.

Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä valmiutta kustannustehokkaaseen ja sujuvaan asiakasyhteistyöhön. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vastuullinen asenne työhön, osaat huomioida työkaverit ja olet luotettava ja haluat tarttua haasteisiin. Tehtävässä vaaditaan C -ajokortti ja voimassa oleva työturvakortti.

Muut tiedot
Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työympäristössä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään osana tehokasta ammattilaisten tiimiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 30.6.2020 mennessä osoitteeseen riikka.luoma-aho@eezy.fi Kohdenna hakemasi tehtävä sähköpostin otsikolla ”lasittaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP:n HR -asiantuntija Riikka Luoma-aho puh. 040 307 5304 arkisin klo 14:00 – 15:00.

Kesto
toistaiseksi voimassaoleva

Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361932
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riikka Luoma-aho (oulu (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5304
  • Sijainti: Oulu