Lasinkantaja rakennustyömaille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme varmaotteisia lasinkantajia uudistyömaille Pirkanmaalle!

Lasinkantajana tulet työskentelemään työparin kanssa vieden ikkuna- ja parvekelaseja valmistuviin asuntoihin ja liiketiloihin. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta, sillä rohkealla ja reippaalla asenteella pääset hyvin alkuun. Hyvät vuorovaikutustaidot ja vahvat käsivarret auttavat sinua jaksamaan työssä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voit suorittaa verkkokoulutuksena osoitteessa: ttk-koulutus.

Työ alkaa sovitusti toukokuussa. Työaika mukavan säännöllinen, normaalisti ma-pe 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. Meillä voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuoden ajan. Kauttamme työskentelee päivittäin yli 200 rakennusalan osaajaa Pirkanmaan rakennustyömailla. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet sekä ammattitaitoisen raksatiimin avun koko työsuhteesi ajaksi.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla pääset mukaan rekrytointiprosessiin! Toimi nyt ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin tai verkkosivujemme kautta!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, lasinkantaja, kalustekantaja, kantotyöt, rakennusaputyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451936
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere