(Poistunut julkaisusta)

Lasinjalostuksen tuotantopäällikkö
Lumon

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haemme tuotantopäällikköä Kouvolan tehtaan lasinjalostukseen

Lasinjalostustehtaalla leikataan, hiotaan, karkaistaan ja laminoidaan laseja asiakkaillemme. Tässä työtehtävässäsi toimit lasinjalostuksen tulosvastuullisena tuotantopäällikkönä vastaten työturvallisuudesta, toiminnan laadusta, kustannustehokkuudesta ja tuotannon tavoitteiden toteutumisesta. Tehtaalla työskentelee noin 50 henkilöä erilaisissa lasinjalostustehtävissä. Toimit työnjohtajien esimiehenä ja raportoit tehdaspäällikölle.  Tehtävässäsi teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet vastuuntuntoinen ja viet sovitut tehtävät systemaattisesti eteenpäin.

 

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

Sinulla on soveltuva tutkinto tekniseltä alalta ja kokemusta tuotannon johtamisesta. Prosessimainen ja systemaattinen johtamistyyli on sinulle tuttua. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja halukkuutta jatkuvaan parantamiseen. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on osaamista tuotannon turvallisuuden, toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun systemaattisesta kehittämisestä. Sinulle on tärkeää työntekijöiden työtyytyväisyys ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.  Olet tavoiteorientoitunut ja sinulla on tahtoa saattaa asiat päätökseen. Haluat kehittää omaa henkilökuntaa ja itseäsi. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 26.1.2020 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

 

Lisätiedot: tehdaspäällikkö Mika Varjovirta,  mika.varjovirta@lumon.fi, 0401458931