Lasien- ja alumiinirakenteiden asentaja PK-seutu
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Osaatko käyttää lasia muutenkin kuin tuoppina ja alumiinirakentamisestakaan EI ensimmäisenä tule mieleen lasinalunen, eli lasiasennus ja alumiinirakentaminen olivat ensimmäiset asiat jotka tulivat mieleen näistä aiheista. Jos vastasit kyllä, niin sinuahan me etsimme (saa sen oluenkin juoda, kunhan ei työaikana repäse ränniä käyntiin).

Etsimme siis asiaksyrityksemme kanssa pääkaupunkiseudulle useampaan kohteeseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen lasien- ja alumiinirakenteiden asentajaa, jonka projekteihin tulisi kuulumaan muumoassa parveke, sauna, suihku ja mainostaulujen lasituksia, sekä asennuksia. Työssä pärjää pitkälle jo maalaisjärjellä, mutta jos sinulla on kokemusta, alumiiniprofiilien asennuksista ja alumiinirakentamisesta ylipäätänsä, niin siitä ei varmasti ole haittaa. 

Lasitustyöt tehdään pääsääntöisesti kohteissa, mutta korjaustöitä pääsee varmasti tekemään myös yrityksen toimipisteellä, joka sijaitsee Helsingissä. Kaikki välit kuljetaan yrityksen omilla ajoneuvoilla, joten B ajokortti vaaditaan, mutta omaa autoa ei tarvitse olla. 

Jotta työssä pärjää, olisi hyvä hakijalta löytyä:

- Lasiasentamisen ja alumiinitöiden kokemusta
- Omatoimisuutta ja asennetta työntekoon
- Voimassa olevat kortit
- Halua tehdä töitä

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

- Vakinaistuvan työpaikan tai pitkän työmaan
- Työsuhteen jossa sinua arvostetaan - sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
- Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus samantien. 


Lisätietoja tehtävästä antaa:
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451210
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa