(Poistunut julkaisusta)

Lasiasentaja, Maakunnan Lasi Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Maakunnan Lasi Oy valmistaa monipuolisesti erilaisia lasitusratkaisuja niin yrityksille kuin kuluttajillekin.Päätoimialueeseemme kuuluu Lahden talousalue, Häme, Uusimaa ja pk-seutu. Tarvittaessa voimme toimittaa lasiratkaisuja myös muualle Suomeen.
Panostamme voimakkaasti erilaisten lasiratkaisujen kehittämiseen ja toteutukseen sekä ammatti- ja kuluttaja-asiakkaissa. Tuotantovälineistömme on modernia, joka takaa tuotteisiin viimeistellyn ulkonäön ja mittatarkkuuden. Meillä löytyy myös laaja varastovalikoima, josta pystymme nopeallakin aikataululla toimittamaan tarvitsemanne lasitusratkaisut, olivat ne sitten pieniä tai suurempia kokonaisuuksia.
Sen minkä myymme voimme myös asentaa. Ammattitaitoisten asentajiemme ansiosta saat tyylikkäät lasiratkaisut kokonaistoimituksena asennettuna vaatimuksesi mukaan.
Etsimme nyt ammattitaitoista LASIASENTAJAA Maakunnan Lasi Oy:lle  Päijät-Hämeen alueelle.

Odotamme hakijalta kokemusta lasiasennuksista, parvekelasienasennuksista ja terassilasienasennuksista.
Olet työotteeltasi reipas ja valmis tekemään töitä.
Sinulla on voimassaolevat ajokortti ja työturvallisuuskortti.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103 ville.vakevainen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.