Lasertyöstökoneenkäyttäjä - Pertunmaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021
Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 8 miljoonaa euroa.
Etsimme Lasertyöstökoneenkäyttäjää Pelaser Oy:lle Kuorttiin vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kokoaikainen kolmivuorotyö ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti, kun sopivat ehdokkaat ovat löytyneet.
Koneen käyttäjänä vastaat lasertyöstökoneen toiminnasta sekä leikkausohjelmien ja leikattavan materiaalin syöttämisestä koneeseen.

Odotamme sinulta kiinnostusta metallialan työtehtäviä kohtaan. Omaat innostuneen, oma-aloitteisen ja vastuuntuntoisen työotteen, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä oppimishaluisen asenteen tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Katsomme eduksesi metallialan koulutuksen ja laseroperaattorin työkokemuksen. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat omalla työpanoksellasi olla luomassa laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, kattavan perehdytyksen työhösi, laadukkaat ja siistit työtilat sekä modernit tuotannon koneet ja laitteet. Saat vakituisen työn osana mukavaa työtiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 0503237704 / nea.pynnonen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1492730
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pertunmaa, Etelä-Savo